Bulmacalarla Dolu En İyi 12 Disney+ Suç Filmi

Cinayetler, uyuşturucu çeteleri, birbirleri ile bağlantılı ipuçları ve birbirleri ile bağlantılı suçlular… Her birinin dünyasında yer edinmeye hazır olun. Sizler için Disney+’da gösterilen en kaliteli kabahat filmlerini derledik. Listemizde yer edinen filmleri izlerken kendinizi suçlarla dolu bir evrende bulacaksınız. 

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

İşte en kaliteli 12 Disney+ Kabahat Filmi…

1. Zor Vefat: Ölmek için Güzel Bir Gün

Disney+ Suç Filmleri
John, asi oğlu Jack’e yardım etmek için Moskova’ya gider ve orada ilk defa yabancı topraklarda kendini bulunur. Bu sırada, Jack’in gerçekte bir CIA ajanı bulunduğunu ve bir nükleer tabanca soygununu durdurmaya çalıştığını John katiyen bilmesi imkansız. İki McClane, Rus yeraltı dünyasının ardında ve cenk için geri sayımla mücadele ederken, değişik yöntemlerini kullanmaları gerekecektir.

Tür Aksiyon Gerilim Kabahat
IMDb 5,2
Yayınlanma
Zamanı
2013
Yönetmen John
Moore
Oyuncular Bruce
Willis
Jai
Courtney
Sebastian
Koch

2. Bad Company

Disney+ Suç Filmleri
Jake, bir vazife için İstanbul’a gönderilir ve orada, kendisini denetim etmeye çalışan bir CIA ajanı olan Kevin Pope ile karşılaşır. Jake, Pope’un ölümcül bir görevi tamamlaması için yardım etmek zorundadır. Fakat bu vazife onların hayatlarını ve aşklarını tehlikeye atar.

Tür Aksiyon Kabahat Gerilim
IMDb 5,6
Yayınlanma
Zamanı
2002
Yönetmen Joel
Schumacher
Oyuncular Anthony
Hopkins
Chris
Rock
Mattheew
Marsh

3. Butch Cassidy and the Sundance Kid

Disney+ Suç Filmleri
Butch ve Sundance Yıldızı Batan Banka soygunlarıyla tanınır ve film, onların güneybatı Amerika’sindeki soygunlarından sonrasında, Şimal ABD’ya kaçtıkları ve orada bir seri soygun yapmış oldukları dönem onların son yolculuklarıdır. Ve yasa dışı faaliyetlerini takip eden ikili sonuçlarına da odaklanmaya başlarlar.

Tür Yaşam öyküsü Kabahat Dram
IMDb 8,0
Yayınlanma
Zamanı
1969
Yönetmen George
Roy Hill
Oyuncular Paul
Newman
Robert
Redford
Katharine
Ross

4. Nightmare Alley

Disney+ Suç Filmleri
Carlisle, sirkteki bir büyücünün yardımıyla kendisini psikolog olarak tanıtır ve insanların sırrını çalarak para kazanmaya adım atar. Fakat, bigün kendisini bir psikiyatrist olan Lilith Ritter ile karşılaşır ve onun yardımıyla gerçek bir psikolog olmayı öğrenir. Carlisle bununla beraber, sirkte çalışan bir güzel hanım olan Molly ile de ilişki kurar. Fakat, Carlisle’ın geçmişi onu yakalayınca, bütün yaşamı değişmeye adım atar.  

Tür Kabahat Dram Gerilim
IMDb 7,0
Yayınlanma
Zamanı
2021
Yönetmen Guillermo
Del Toro
Oyuncular Bradley
Cooper
Cate
Blachett
Toni
Collette

5. Trance

Disney+ Suç Filmleri
Simon, bir müze soygununda bir tablo çalarken, Franck tarafınca vurulur ve tablonun nerede bulunduğunu katiyen anımsamaz. Franck, Simon’u bir hipnoterapist olan Elizabeth Lamb ile bir araya getirir ve ona tablonun nerede bulunduğunu hatırlatması için hipnotik terapi uygular. Lakin terapinin süresçinde, Simon’un geçmişiyle ilgili sırlar ortaya çıkmaktadır. Artık hiçbir şey denetim durumunda değildir.

Tür Kabahat Dram Gizem
IMDb 6,9
Yayınlanma
Zamanı
2013
Yönetmen Danny
Boyle
Oyuncular Jamse
McAvoy
Rosario
Dawson
Vincent
Cassel

6. Stuber

Disney+ Suç Filmleri
Stu, bigün Vic’in taksi şoförü olur ve onu bir çetenin peşine düşmek için, Los Angeles’taki bir kaçış turuna çıkarması için ikna etmeye çalışır. Vic’in sert ve katı bir polis olması her şeyi zorlaştırmaya adım atar. Stu ve Vic, çetenin peşine düşerken, birbirlerine bağlı hale gelirler ve aralarında bir hayal edilenden de büyük bir dostluk oluşur.

Tür Aksiyon Güldürü Kabahat
IMDb 6,2
Yayınlanma
Zamanı
2019
Yönetmen Michael
Dowse
Oyuncular Dave
Bautista
Kumjail
Nanjiani
Mira
Sorvino

7. Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Disney+ Suç Filmleri
Lincoln’ün çocukluğundan başlayarak, vampirlerin varlığını bildiğini ve onlarla savaştığını anlatılmıştır. Lincoln, bikaç vampir tarafınca ailesi öldürüldükten sonrasında, vampirlerle savaşmak için eğitilmeye adım atar ve bir vampir avcısı olur. Lincoln vampirleri öldürmek suretiyle hareket ediyor olsa bile Amerika altında mevcud sebebi bilinmeden vampirleri korumaya adım atar.

Tür Aksiyon Fantastik Kabahat
IMDb 5,9
Yayınlanma
Zamanı
2012
Yönetmen Timur
Bekmambetov
Oyuncular Benjamin
Walker
Rufus
Sewell
Dominic
Cooper

8. Danışman

Disney+ Suç Filmleri
Danışman, varlıklı ve başarıya ulaşmış bir avukattır ve nişanlısıyla evlenmek üzeredir. Fakat Westray isminde bir aracının karıştığı bir uyuşturucu komplosuyla karşılaşır ve her şey kötüleşmeye adım atar. Uyuşturucu ticaretinin gerçekleri ortaya çıkarken hedefler ortadan kaldırılmaya adım atar. Danışman, kendisini ve müstakbel gelinini bu karmaşık durumdan koruma görevine odaklamaya adım atar.

Tür Kabahat Dram Gerilim
IMDb 5,4
Yayınlanma
Zamanı
2013
Yönetmen Ridley
Scott
Oyuncular Michael
Fassbender
Penelope
Cruz
Cameron
Diaz

9. 60 Saniye

Disney+ Suç Filmleri
Randall, otomobil hırsızıdır ve minik kardeşinin yaşamını kurtarmak için, kabahat lordu Ray Calitri’nin talimatı olarak, üç günden daha azca bir müddet içerisinde elli tane kıymetli süper otomobil çalmak zorundadır. Bu zor görevi yerine getirebilmek için eski çetesi, bilgili akıl hocası Otto, eski dostları Sphinx ve Donny, isteksiz eski kız arkadaşı Sway ve teknolojiden anlayan genç hırsızlardan oluşmuş bulunan bir ekibini toplar. Fakat polis, onların peşine düşmüştür ve Memphis’in muhteşem otomobil soygununu gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği kim bilir.

Tür Aksiyon Kabahat Gerilim
IMDb 6,5
Yayınlanma
Zamanı
2000
Yönetmen Dominic
Sena
Oyuncular Nicolas
Cage
Angelina
Jolie
Giovanni
Ribisi

10. Doğu Ekspresinde Katliam

Disney+ Suç Filmleri
Dünyanın en kaliteli dedektifi Hercule Poirot, Doğu Ekspresi ile gezi eder. Fakat, tren bir çığ sebebiyle yanlışlıkla durur ve Poirot, trendeki bir cinayetin planlandığını ve bu cinayeti işleyebilecek bir insanın bulunduğunu öğrenir. Poirot, bu trendeki cinayeti çözmeye çalışır ve olayın gerçeklerini ortaya çıkarmaya çalışır.

Tür Kabahat Dram Gizem
IMDb 6,5
Yayınlanma
Zamanı
2017
Yönetmen Menneth
Branagh
Oyuncular Kennet
Branagh
Penelope
Cruz
Willem
Dafoe

11. No Exit

Disney+ Suç Filmleri
Genç bir bayan, rehabilitasyondan kaçarak hasta annesini ziyaret etmek için bir otomobil çalar. Fakat, kar fırtınası esnasında bir dağ dinlenme yerinde bir grup insanla mahsur kalır. Genç hanım, içerideki insanlardan biri tarafınca kaçırılmış bir evladı bulunca ortalık kızışmaya adım atar. Grup, aralarında kimin kaçırdığını keşfetmeye çalışırken, korkulu bir hayatta kalma durumuna sokulur.

Tür Dram Gizem Kabahat
IMDb 6,1
Yayınlanma
Zamanı
2022
Yönetmen Damien
Power
Oyuncular Havana
Rose Liu
Danny
Ramirez
David
Rysdahl

12. Altıncı His

Disney+ Suç Filmleri
Bir grup genç, bir yılını bir yerde geçirmeyi düşündükleri sırada, orada bulunan bir yerleşim yerinde ölümler meydana geldiğini öğrenir. Grup, ölümlerin nedenini araştırmaya karar verir ve orada yaşayan insanların gizli saklı sırrını ortaya çıkarmaya çalışmaya başlarlar.

Tür Dram Gizem Kabahat
IMDb 8,2
Yayınlanma
Zamanı
1999
Yönetmen M. Night
Shyamalan
Oyuncular Bruce
Willis
Haley
Joel Osment
Toni
Collette

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*