Beko BM 5115 I İnceleme: Kullanıcı Yorumları ve Özellikler

Bulaşık yıkama çözümünü mükemmelleştirecek bir makine mi aramıştınız? Hem büyük aileler hem de minik evler için ideal olan Beko BM 5115 I ile tanışma zamanınız gelmiş olabilir. Pek çok özelliği ve kullanıcı dostu bir arayüzü ile dikkat çeken bu makine, zamanınızı daha randımanlı bir halde kullanmanıza destek olacak ve bulaşıkları kolay bir şekilde ve ergonomik bir halde yıkayacaktır. Ikimiz de bu içerikte Beko BM 5115 I bulaşık makinesinin özelliklerini, avantajlarını ve kullanıcı yorumlarını inceleyeceğiz.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Beko BM 5115 I Özellikleri

Kapasite 14
Ağırlık 43.3 kilogram
Program Sayısı 5
Uzaktan Denetim Yok
Ses Seviyesi 48 dB
Tür Solo

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi

Beko BM 5115 I, sessiz emek harcama olanağı ile evimizdeki aktivitelerinizi bölmezken geniş bulaşık kapasitesi ile bütün bulaşıklardan bir seferde kurtulmanıza destek sağlar. Kuvvetli motoru ile ön plana çıkan bu makine, üstün yıkama performansıyla da kullanıcılarını mutlu etmeyi başarır.

İşte, Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi ile ilgili bütün detaylar;

Beko BM 5115 I Dizayn

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle evlerin olmazsa olmaz bir parçası olmaya aday. Solo tipi kullanım sunan bu bulaşık makinesi, kir tutmayan inoks rengiyle temizlik bakımından da kullanıcılarını mutlu ediyor.

LED ekranı yardımıyla seçtiğiniz programı ve kalan süreyi de takip etmeniz ve işlerinizi planlamanız daha basit oluyor.

Hem uzun ömürlü hem de hijyenik bir bulaşık makinesi olan Beko BM 5115 I, iç gövdesinin paslanmaz çelik olması ile uzun soluklu kullanımlarında dahi güzel duyu görünümünü korumasına destek oluyor.

Tasarımıyla da öne çıkan Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, her mutfak dekorasyonuna uyum sağlayacak bir güzel duyu görünüm sunuyor. Kullanışlı özellikleri ve çağdaş tasarımıyla, bu bulaşık makinesi ev işlerinizi kolaylaştırmak için size destek olmayı başarıyor.

Beko BM 5115 I Tasarım

Beko BM 5115 I Kapasite

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, 14 kişilik yıkama kapasitesi ile evin bulaşıklarını tek seferde yıkamak için kafi bir alan sunar. Büyük boy tencere ve tavalar benzeri büyük bulaşıkları dahi yıkamak için kafi iç hacme sahiptir. Ek olarak, tertipli olarak yiyecek meydana getiren ve sürekli olarak bulaşık yıkayanlar için de ideal bir kullanım sunar.

Beko BM 5115 I Kapasite

Beko BM 5115 I Güvenlik

Bardak Koruma Sistemi Var
Yarım Yük Var
Taşma Emniyeti Var
Etken Hijyen Var

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, bardaklarınızın hasar görmemesi için hususi bardak koruma sistemini destek sağlar. Bu sistem, bardakların durağan(durgun) kalmasını sağlayarak makinenin içerisinde hareket etmelerini engeller.

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, etken hijyen teknolojisi yardımıyla bulaşıklarınızın hijyenik bir halde yıkanmasını güvence eder. Bu özellik, yıkama esnasında suya eklenen hususi bir madde yardımıyla bakterileri ve mikropları yok ederek sağlığınızın korunmasına katkı sağlar.

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, yarım yük moduna sahiptir. Bu özellik yardımıyla, sadece yarım dolu bir makine için lüzumsuz su ve enerji tüketimini engeller ve böylelikle tutum sağlayarak bütçenizi de evinizi de korur.

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, su güvenlik sistemi yardımıyla su sızıntılarına karşı korunur. Bu özellik, makinede bir sızıntı algılandığında su kaynağını otomatikman keser ve böylelikle evinizin yada mutfak dolabınızın zarar görmesini engeller.

Beko BM 5115 I bulaşık makinesi, taşma emniyeti özelliği yardımıyla makinenin taşması durumunda otomatikman suyu boşaltır. Böylelikle evinizin yada mutfak dolabınızın sudan etkilenmesine engeller.

Beko BM 5115 I Boyut ve Ağırlık

Yükseklik 85 santimetre
Genişlik 59.8 santimetre
Derinlik 60 santimetre
Ağırlık 43.3 kilogram

Beko BM 5115 I, 85 santimetre yükseklik, 59.8 santimetre genişlik ve 60 santimetre derinlik ölçüleri ile basit makinelere kıyasla kompakt yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Sadece 43.3 kilogram ağırlığı ile hafifçe bir kullanım sunarken ergonomik formuyla da kolay bir şekilde yeri değiştirilebilir.

Beko BM 5115 I Teknik Özellikleri

  • 14 kişilik yıkama kapasitesi
  • Şık ve çağdaş görünüm
  • Led ekran ile basit takip etme
  • 48 dB ses seviyesi
  • Düşük enerji tüketimi
  • 5 değişik program seçeneği
  • Kir tutmayan renk
  • Paslanmaz çelik iç beden

Beko BM 5115 I Enerji Tüketimi

Senelik Enerji Tüketimi 266 kWh
Enerji Verimlilik Sınıfı E
Eko Programda Su Tüketimi 12.9 L
Ses Seviyesi 48 dB
Ses Seviyesi Sınıfı B

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi, senelik enerji tüketimi sadece 266 kWh’dir. Çevre dostu bu makine, evinizdeki elektrik faturasını düşük tutarak tutum etmenizi sağlar. Enerji verimlilik sınıfı E olan bu makine, cebinizi de mutlu etmeyi başarır.

Ek olarak, Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi, su tüketimi bakımından da son derece tasarruflu bir makinedir. Devir başına yalnızca 12.9 litre su tüketerek evinizdeki su faturasını düşük kalmasına destek sağlar. Bu da hem evinize hem de çevrenize tasarruflu bir yaklaşımla destek olmanızı sağlar.

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi Programları

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi, beş değişik program seçeneği ile kişiselleştirilebilir yıkama olanağı sunar. Her program, değişik bir sıcaklıkta ve sürede çalışır, bu sayede bütün bulaşıklar gereksinim duyduğunuz biçimde yıkanır.

  • Iktisat 50°C programı, daha azca enerji tüketerek daha uzun bir müddet içerisinde bulaşıkları yıkar. Bu programda kullanılan ısı aralığı 35-50°C içinde değişiklik gösterir.
  • Süper 70°C programı, yüksek sıcaklıkta ve haddinden fazla uzun süre yıkama işlemi gerçekleştirerek sıkıntılı kirleri ve yağları çıkarmak için ideal bir kullanım ortaya koyar. Bu programda kullanılan ısı 70°C olarak belirlenmiştir.
  • Optimum 65°C programı, orta derecede kirli bulaşıkları temizlemek için idealdir. Bu programda kullanılan ısı aralığı 35-65°C içinde değişebilir.
  • Süratli 68 dakika programı, süratli bir halde bulaşıkların yıkanması gerektiğinde sizleri mutlu etmeyi başarır. Bu programda kullanılan ısı aralığı 35-50°C arasındadır.
  • Ön Yıkama olarak adlandıran Program 5, bulaşık makinesindeki bulaşıkları evvelde ıslatmak ve büyük parçaları çıkarmak için tasarlanmıştır. Bu programda kullanılan ısı aralığı 35-50°C içinde değişkendir.

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi Programları

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi Yorumları

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi Yorumları

👤 *** ***: Bulaşıkları makineye yerleştirmek son derece basit ve bana vakit kazandırıyor. Hem de makine son derece sessiz çalıştığı için, çalışırken rahatsız etmiyor. Beğendim.

👤 *** ***: Beko BM 5115 I, muhteşem bir bulaşık makinesi. Bulaşıklarımı mükemmel bir halde temizliyor ve kurutuyor. Ek olarak sessiz çalışıyor ve su tasarrufu yapmama destek oluyor.

👤 *** ***: Kullanımı basit bir bulaşık makinesi. Ayarları son derece kolay ve bulaşıkları yıkamak için tek yapmanız gerekmekte olan makineye koymak.

👤 *** ***: Son derece uzun ömürlü bir bulaşık makinesi. Daha öncesinde kullandığım bulaşık makinelerine kıyasla daha uzun ömürlü bulunduğunu söyleyebilirim.

👤 *** ***: Enerji tasarrufu yapmama destek oluyor. Yarım yük modu hakkaten işe yarıyor ve enerji faturasında mühim bir fark yaratıyor.

👤 *** ***: Beko BM 5115 I, son derece şık bir tasarıma sahip. Mutfağımda mükemmel görünüyor ve öteki ev aletlerimle uyumlu.

👤 *** ***: Beko BM 5115 I’nin iç hacmi birazcık minik. Büyük tabakları yada tencereleri yıkamak için birazcık zorlayıcı olabiliyor.

👤 *** ***: Gürültülü çalıştığını düşünüyorum. Gece yıkama yapmak istediğimde birazcık huzur bozucu olabiliyor.

Nihai Kararımız

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi hayatınıza büyük bir kolaylık sağlamayı başarır. Bu mükemmel aygıt, 14 kişilik bir yiyecek takımını yada 120 tane bardağı aynı anda yıkayabilmesiyle fazla işlevsel ve kullanışlıdır. Ek olarak 5 değişik yıkama programı seçeneği ile devamlı doğru yıkama programını bulmak da sizin için bir fazlaca basit olur.

En sevdiğimiz özelliklerinden birisi de, makinenin suyu otomatikman boşaltması. Bu şekilde, her yıkama sonrası suyu elle boşaltmak mecburiyetinde kalmazsınız. Makine, yıkama sonrası bulaşıkların Tamamıyla kuru olmasını edinmek için extra bir kurutma işlemi de yapıyor.

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi’nin yüksek enerji verimliliği sizin için büyük bir avantaj olur. Senelik enerji tüketimimde mühim bir tutum edinmek isteyen kişiler için ideal bir tercihtir.

Netice olarak, Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi mükemmel bir ürün. Kullanımı basit, sessiz ve yüksek verimliliği yardımıyla bulaşıklarımı muhteşem bir halde temizliyor.

Bu bölümde Beko BM 5115 I bulaşık makinesi hakkında merak edilenlere yanıt vereceğiz.

Beko BM 5115 I Bulaşık makinesinin kapasitesi nedir?

Beko BM 5115 I Bulaşık makinesinin kapasitesi 14 kişilik kapasite ile üretilmiştir. Geniş alan sunması ile pek çok kullanıcısını mutlu etmeyi başarır.

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi hangi programlara sahiptir?

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi 5 değişik program sunar: Iktisat 50°C, Süper 70°C, Optimum 65°C, Süratli 68 dakika ve Ön Yıkama programları ile ergonomik ve işlevsel bir halde çalışır.

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi suyu nasıl boşaltır

Beko BM 5115 I Bulaşık Makinesi, suyu otomatikman boşaltır. Makine tamamlanan yıkama programının arkasından suyu boşaltır ve hazne içindeki suyu boşaltmak için makinenin kapağı açılabilir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*