Aynı Gemideyiz – Hizliarkadas.com

Ayni gemizdeyiz

Yaşamış olduğu yer: İstanbul
Çağdaş Olayı: Boşanmış
Yaşı: 39
Mesleği: Çalışmıyor

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

İyi günler, güzel sohbetler, bolca muhabbetler. İsmim Deniz. Yaşım 39. Arkadaşlık mevzusunda beni hak eden bir beyefendi ile tanışmaya geldim desem doğru olur. Dürüst olmak lazım bu mevzularda. Daima insanları kırmadan yaşamak, üzmemek gerekiyor. Canım kimi zaman sıkılsa da sabır diyorum be Deniz bu da geçecek fakat azca sabret.

Geçenlerde bu mevzuda bir kız arkadaşla görüştüm kendisi bununla birlikte psikolog. Asla beklemeden yeni bir {arkadaş} edin dedi bana. Dul olduğum için sanırım can sıkıntısı başladı işte. Son olarak ki evlilik teklifimi geçen yıl almıştım o mevzuda kapıları kesinlikle kapattım. Fakat arkadaşlık tekliflerini temenni ediyorum doğal olarak. Ilkin buradan olsun dedim.

Mesajları okuyayım, numaram ile dönüş yapayım ondan sonrası hayırlısı işte. Benim hep umudum var beyler sizin de olsun. Canımızı boş şeylere sıktığımız için umutsuz yaşıyoruz bence. Oldukça yanlış bir şey bu. Hep güzel şeyler olsun istiyoruz şu hayatta fakat öyleki değil işte. Aman be fazlaca uzatıp kafa şişirmeyeyim. Herkesten dönüş temenni ediyorum dostlar. Allah’a emanet ol.