Ateş Kuşları 6. Bölüm Fragmanı İzle.. Ateş Kuşları 6. Bölüm ATV Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. – Muhabir

Ateş Kuşları 6. Bölüm Fragmanı İzle.. Ateş Kuşları 6. Bölüm  ATV  Yeni Bölüm Fragmanı İzle… ATV’nin yeni dizisi Ateş Kuşları her hafta  Cuma günleri 20.00’da izleyenleri ile buluşmaya başladı. Dizide, Ateş Kuşları; evlatların zorluklara, acılara ve her şeye karşın kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak. Ateş Kuşları Her Cuma 20.00’da Yeni Kısmı ile ATV ekranlarında yayınlanacaktır. Ateş Kuşları Dizisinin Oyuncuları Kimdir? Ateş Kuşları Dizisinin Mevzusu Nedir? Merakla beklenen Ateş Kuşları 3 Mart Yeni Bölümde neler olacak? Ateş Kuşları 6. Bölüm Fragmanı İzle.. Ateş Kuşları 6. Bölüm ATV Yeni Bölüm Fragmanı İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Ateş Kuşları 6. Bölüm Fragmanı İzle.. Ateş Kuşları 6. Bölüm ATV Yeni Bölüm Fragmanı İzle..

Ateş Kuşları 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle..

Ateş Kuşları 5. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Ateş Kuşları Oyuncuları Kim?

Ateş Kuşları Dizisinde İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Serkan Ercan, Düzen Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Buyruk Çubukçu, Onat Bulut, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın, Hilal Uysun, Ozan Ağaç, Boncuk Yılmaz , Yeşim Dalgıçer, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Almira Abay, Fatih Fuat Odabaşı, Berke Obuz, Görkem Doğan, Ümit Ege Baştemur, Ümit İnan benzeri pek çok başarı göstermiş oyuncu yer verilmiştir.

Ateş Kuşları Dizisi Mevzusu Nedir?

Sokak evlatlarının bir çok yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşamış olduğu söylenemez. Uyuşturucu, sertlik, cinsel rahatsız etme, açlık… Sokak evlatlarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine “Köksüzler” diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşlarında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlamış olan ve “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşmelerini özetleyen Ateş Kuşları; evlatların zorluklara, acılara ve her şeye karşın kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

Ateş Kuşları 6. Bölüm Fragmanı İzle.. Ateş Kuşları 6. Bölüm ATV Yeni Bölüm Fragmanı İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*