Aşk Ve Umut 101. Bölüm Kanal D 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm İzle.. – Muhabir

Aşk Ve Ümit dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının arkasından büyük ilgi görmüş oldu ve izleyenleri tarafınca fazla sevilen, dört gözle beklenen bir  dizi oldu. Aşk Ve Ümit dizisinin mevzusu nedir? Oyuncuları kimdir? Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Dizide bugün neler yaşanacak? Aşk Ve Ümit Dizisi hafta içi her gün 16.00’da  Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Aşk Ve Ümit 101. Bölüm Kanal D 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Aşk Ve Umut 101. Bölüm Kanal D 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm İzle..

Aşk Ve Ümit Dizisi 20. Hafta Fragmanı İzle..

Aşk Ve Ümit Dizisi Mevzusu Nedir? Oyuncuları Kimdir?

Minik bir kasabada anası ile yaşayan Zeynep, üniversiteyi kazanır, ve büyük bir şehirde üniversite okumaya adım atar kendisini ilişik olmadığı bir çevrede görür ve  İstanbul’da, kuvvetli ve kalabalık bir ailenin evinde kimsesiz bir yaşam sürdürmek mecburiyetinde kalır. Babasın ölü olarak bilir ve kalmış olduğu o evimizde yanı başlangıcında babasını bulunduğunu ölmediğini öğrendiğinde yaşamı alt üst olur. Zeynep’in bu sıkıntılı hayatında başına gelen en güzel şey ise ona tekrardan ümit etmeyi öğreten aşktır. Ege ve Zeynep’in olanaksız aşkı adım atar. Dizide aşkın, umudun ve tekrardan başlamanın öyküsünü konu alıyor.

Aşk Ve Ümit Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Aşk Ve Ümit Dizisinde Hakan Dinçkol, Mine Çayıroğlu, Arda Esen, Zafer Demircan, Cemre Kurum, Gamze İğdiroğlu, Eda Elif Başlamışlı, Furkan Okumuş, Zeynep Melis Girşen, Serap Önder, Özgür Şahit, Eren Çalı, Aleyna Çalışır, Oğuzhan Karbi, Aykut Ünal, Burcu Almeman, Duygu Keser gibi pek çok isim yer verilmiştir.

Aşk Ve Umut Dizisi Son Bölüm 100. Bölüm İzle..

Aşk Ve Ümit Dizisi Son Bölüm 100. Bölüm İzlemek İçin Tıkla..

Aşk Ve Umut 101. Bölüm Kanal D 27 Şubat Pazartesi Yeni Bölüm İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*