Anadolu Yakası En İyi 10 Hazır Ofis

Kurumsal bir görüntü yaratmak isteyen fakat yüksek maliyetlerden kaçınmak isteyen kişiler için hazır ofis şirketleri muhteşem bir seçenektir. Hem masraflarınızı azaltabilir hem de müşterilerinizle şık bir ortamda toplantılar gerçekleştirebilirsiniz. 

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Günümüzde, işini büyütmek isteyen binlerce şahıs hazır ofis şirketlerini tercih ediyor, bilhassa dijital alanlarda çalışanlar için hazır ofisler ideal bir çözüm sunuyor. Elektrik, su, doğalgaz gibi satmaca giderleriniz ortadan kalkıyor ve extra ödemeler yapmanız gerekmiyor.

Şimdi güvenilir ve iyi hizmeti sunan Anadolu Yakası’nın mükemmel hazır ofis firmalarını keşfetmeye hazır olun!

Anadolu Yakası Hazır Ofis Sıralaması

Sıra Hazır Ofis Bölge neoldu Puanı
1 Kolektif House Yeni Sahra/Ataşehir 10/9.7
2 Workinton Moda/Kadıköy 10/9.7
3 Smartoffice Acıbadem/Üsküdar 10/9.6
4 Archerson Zühtüpaşa/Kadıköy 10/9.6
5 JUSTWork Campus Ümraniye 10/9.5
6 Joker Ofis İçerenköy/Ataşehir 10/9.5
7 eOfis Ataşehir 10/9.5
8 Plaza Cubes İçerenköy/Ataşehir 10/9.4
9 Kamara Offices Altunizade/Üsküdar 10/9.4
10 Ritim Office Cevizli/Maltepe 10/9.4

10 En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis Seçeneği

Yeni bir şirket oluşturmayı planlıyorsanız, ofisin kiralanması, mobilyaların alınması, dekorasyon derken pek çok harcama ve işlemlerle karşı karşıya kalmanız olası. Her neyse ki günümüzde pek çok insanın seçimi haline gelmiş hazır ofis şirketleri yardımıyla, bir tek bilgisayarınızı alarak işinize başlayabilirsiniz.

Yazman hizmeti, otopark, ikram gibi pek çok avantajdan yararlanabileceğiniz hazır ofis hizmetleri ile hem de müşterilerinizi şık bir toplantı odasında ağırlama fırsatı da elde edebilirsiniz. Öte taraftan elektrik, su, web yada doğalgaz gibi giderlerinizin olmayacağı hazır ofisler {muhtemelen} her işin en mühim başyapıtı olan network ağınızı genişletme olanağı da sağlıyor. 

İşte mükemmel Anadolu Yakası hazır ofis firmaları:

1. Kolektif House My Office – Ataşehir

En İyi Anadolu Yakası Hazır Ofis

Telefon (0212) 924 24 10
Adres Barbaros, Lale Sok. No:2 D:13, 34758 Ataşehir/İstanbul

Kolektif House My Office, çağdaş ve yenilikçi çalışma alanları sunarak çalışma hayatınıza yeni bir nefes getiriyor. İşletmenizin ihtiyacına yeterli esnek üyelik modelleri ile size hususi ofis çözümleri sunuyor. Yüksek süratli web, basit ulaşım imkanları, günlük temizlik, 7/24 güvenlik hizmeti, ortak bahçe ve mutfak alanı gibi temel ihtiyacınız olan şeyleri karşılarken, detoks suları, atıştırmalıklar, soul room, yoga dersleri, dinlenme alanları ve oyun alanları ile de randımanlı bir çalışma ortamı sağlıyor.

Değişik sektörlerden kurumsal şirketlerden girişimcilere, KOBİ’lere ve bireysel kullanıcılardan freelancer’lara kadar, girişimciler, KOBİ’ler ve kurumsal firmalar için muhteşem bir komünite oluşturmakta olan Kolektif House My Office, esnek çalışma alanları, randımanlı ofis ortamı ve üst düzey hizmet anlayışıyla çalışanların hayallerindeki iş ortamını sunuyor. 

Tabiat ananın gücüne ve duyarlı olmanın kıymetine inanarak tasarlanmış, geliştirmiş olduğu çözümlerle çalışma hayatına yön veren, esnek çalışma alanları sunduğunu dile getiren şirket, lüzumsuz harcama yapmadan, vakit kaybetmeden ve ihtiyaçlara hızlı bir şekilde adapte olmayı elde eden esnek üyelik modeliyle en ideal çalışma deneyimini sunuyor. 

2. Workinton – Kadıköy

Telefon 444 9 866
Adres Caferağa, Moda Cd. No:5, 34710 Kadıköy/İstanbul

Workinton Kadıköy Moda, Anadolu Yakası’nın merkezinde bulunan çağdaş bir coworking alanıdır. Tam donanımlı toplantı odaları ve esnek çalışma alanları ile değişik ihtiyaçlara hitap eden 6 tip çağdaş ofisi bulunmaktadır. 

Randımanlı çalışmanıza odaklanmanız için yiyecek ve içecek ikramları, sekreterlik, temizlik ve güvenlik hizmetleri sunan Workinton Kadıköy, zamanı bir binada konumlanlanmış basit ulaşılabilir bir konuma sahip olmakla beraber, toplu taşıma noktalarına yakın oluşu ve güzide kafe, restoran ve pub’ların çevresinde yer almasıyla da son derece avantajlıdır.

Toplantı odaları, ergonomik çalışma alanları, genel lokasyon ağı, kilitli dolaplar ve dinlenme alanları gibi pek çok hizmeti sunan Workinton Kadıköy, Anadolu Yakası’nda yeni nesil bir coworking alanı arayan kişiler için ideal bir seçenektir.

3. Smartoffice – Üsküdar

Telefon (0212) 355 89 50
Adres Acıbadem, Çeçen Sok. No: 25/A, 34660 Üsküdar/İstanbul

Smartoffice Akasya, hazır ofis sektöründeki liderlerden biri olarak, 13 değişik lokasyonu ve hibrit çalışma modeliyle öne çıkıyor. Konforlu ve lüks ofis arayan kişiler için en ideal seçeneklerden önde gelen Smartoffice, İstanbul’un değişik semtlerinde (Etiler, Maslak, Acıbadem, Kozyatağı, Levent ve Üsküdar) birbirinden değişik lokasyonlarda ofisler sunuyor.

Müşterilerine değişik avantajlar sunabilmesi için pek çok değişik paket seçeneği elde eden Smartoffice, çağdaş tasarımı ve basit ulaşılabilirliği ile müşterilerinin ilgisini çekiyor. Bilhassa Acıbadem Akasya’da yer edinen hazır ofisleri en popüler lokasyonlarından biri. 

Tam donanımlı ekipmanları ve konforlu mobilyalarıyla dikkat çeken Smartoffice, işlerinizi şık ve güvenilir bir ortamda gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Açık alan, günlük temizlik, ikram, sekreterya gibi hizmetleri de sunarak satın alan memnuniyetini arttırıyor. Bütün ofislerine kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz metro hattı da Smartoffice’in tercih edilmesinde mühim bir unsur olarak karşımıza çıkıyor.

4. Archerson – Kadıköy

Telefon (0216) 599 01 38
Adres Zühtüpaşa, Archerson Köşkü, Şefik Bey Sk. No: 3, 34724 Kadıköy/İstanbul

Archerson Kadıköy, iş hayatında rahatlık, konfor ve verimlilik arayan hepimiz için zamanı iki köşkün yenilenerek çağdaş bir çalışma alanına dönüştürüldüğü prestijli bir lokasyondur. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na komşu, zamanı köşkler bölgesinde yer edinen Archerson Kadıköy, Bağdat Caddesi, Kalamış Marina ve Kadıköy Çarşı’ya yakınlığıyla günlük yaşamın akışına dahil olmanızı sağlar.

Hazır ofis mevzusunda masraflarınızı azaltmak ve öteki sektörlerden iş insanlarıyla ağınızı genişletmek için Archerson Kadıköy size yeterli bir maliyetle uzun vadeli, sürdürülebilir ve prestijli bir ofis deposu sunuyor. Ek olarak Archerson, Kadıköy’ün sağlamış olduğu hizmetler içinde prestijli yasal adres, geniş network, yüksek hızda web, kargo karşılama, günlük temizlik, ikramlar, 7/24 güvenlik, teras tadı ve kilitli dolaplar da bulunuyor. 

Hazır ofis hizmeti alanında sağlamış olduğu fiyat, prestij ve sunmuş olduğu pek fazla avantaj ile Archerson Kadıköy sizin için ideal bir seçim olabilir.

5. JUSTWork Campus – Ümraniye

Telefon (0216) 251 40 40
Adres Meydan İstanbul AVM, Balkan Cd. No:62, 34770 Ümraniye/İstanbul

JUSTWork Campus, Meydan İstanbul AVM’de yer edinen çağdaş bir iş alanıdır. Esnek çalışma alanları, yüksek teknolojisi ve verimliliği artıran çalışma altyapısı ile şirketlerin dinamizmini ve enerjisini artırır. 

Yılda 32 milyon ziyaretçisiyle Avrupa’nın en büyük açık hava avmsinde yer edinen JUSTWork Campus, metro, otobüs hatları ve köprü yolu bağlantılarıyla kolay bir şekilde ulaşılabilir. Hususi ofisler, bireysel ofisler ve sanal ofisler gibi değişik üyelik modelleri sunan JUSTWork, 4 ila 150 kişiye kadar değişik büyüklükte esnek yapılarla özelleştirilebilen ofisler sunar. 

Prestijli bir adres olarak tanınan JUSTWork Kampüs, Türkçe/İngilizce hizmet veren davet merkezi ile hizmet standardını artırır. Ek olarak, ortak masalar, açık hava yeşil bahçeler ve rengarenk toplumsal alanlar gibi keyifli köşelerde emek harcayarak, organizasyonlara ve seminerlere katılma fırsatı elde edebilirsiniz. Meydan İstanbul’un 5.200 araçlık açık ve kapalı otopark alanları da bütün JUSTWork üyelerinin kullanımına açıktır.

6. Joker Ofis – Ataşehir

Telefon 0534 672 49 99
Adres İçerenköy, Süleyman Başkan İş Merkezi, Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cd D:No:84/12, 34752 Ataşehir/İstanbul

Joker Ofis, iş oluşturmak veya büyütmek için ofis kiralama sürecinde karşılaşacağınız maliyet sorununu yok ederek size sunulan Hazır Ofis seçenekleri ile çağdaş bir ofis ortamında ihtiyaçlarınıza en yeterli çözümleri sunuyor.

Anadolu Yakası’nda Maltepe, Ataşehir ve Ümraniye gibi prestijli lokasyonlar ile hizmet veren JokerOfis, sizlere şirket kuruluşu yapabileceğiniz bir yasal adres tahsis ediyor. Ek olarak, posta ve kargo takip edeni, sekreterya hizmetleri, hususi telefon numarası tahsisi, çağdaş mobilyalar, tam donanımlı toplantı odaları, yüksek süratli fiber web, sıcak/soğuk içecek ikramı, faks alma ve yönlendirme hizmetleri de sunuyor.

Esnek kiralama opsiyonları ile kadronuzu istediğiniz gibi yönetebileceğiniz Joker Ofis Ümraniye ile ek masa veya oda kiralayabilirsiniz. Joker Ofis’in satın alan memnuniyetini ön planda tutarak sunmuş olduğu bu hizmetler yardımıyla siz de işinizi kolaylıkla büyütebilir, konforlu bir ofis ortamında çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

7. eOfis – Ataşehir

Telefon 444 3 480
Adres Mustafa Kemal Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. No:2E Metropol İstanbul Sitesi A blok Daire:331, 34758 Ataşehir/İstanbul

eOfis Metropol İstanbul, İstanbul Anadolu Yakası’nın en süratli gelişen merkezlerinden Ataşehir’de konumlanıyor. Çağdaş yapısıyla hazır ofis, sanal ofis ve coworking hizmetlerinde öncü olan eOfis, Ataşehir’in en işlek caddesinde tecim ve avmleri, organize endüstri bölgeleri gibi pek çok mühim merkeze basit ulaşım olanağı sunuyor.

Üretim, lojistik, finans, hukuk gibi sektörlerde etkinlik gösteren işletmeler için muhteşem bir fırsat elde eden eOfis Ataşehir; Kozyatağı Carrefour, Novada ve Water Garden avmleri gibi tanınmış markalara da yakınlaştırarak müşterilerine avantajlı bir konumda hizmet veriyor.

Özellikleri içinde hususi hazır ofisler, paylaşımlı çalışma alanları, toplantı salonları, resepsiyon, mutfak, temizlik, parasız WiFi, sınırsız çay-kahve, fotokopi-fax-yazıcı ve lounge gibi hizmetler bulunuyor. Ek olarak 7/24 güvenlik, otopark ve temizlik gibi hizmetler de mevcuttur.

8. Plaza Cubes Quick Tower – Ataşehir

Telefon (0216) 570 19 00
Adres İçerenköy, Ümit Sk. No:10 D:12, 34752 Ataşehir/İstanbul

Anadolu Yakası’nda işletmelerin çağdaş ve prestijli ofis binalarına olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu doğrultuda, Quick Tower, fonksiyonellik ve yaşanabilirlik kavramlarını benimseyen çağdaş bir tasarımla dikkat çekmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM Otoyolu, Boğaziçi Köprüsü, FSM Köprüsü, Marmaray, Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı ve Kadıköy İskelesi gibi merkezi bölgelere olan yakınlığı, bölgesel yönetim merkezleri içinde öne çıkmasına destek olmaktadır. 

Kapalı ve açık otopark alanları, çağdaş restoran ve kafe, spor salonu, kuaför, büfe, lostra, kuru temizleme, fotokopi merkezi, oto yıkama, medikal servisler ve dinlenme odaları gibi pek çok işlevi sunan Quick Tower, teknolojik altyapısı, ekolojik malzemeleri, naturel havalandırma ve naturel ışıklandırması ile LEED Platinum ön sertifikası sahibidir. 

Plaza Cubes lounge alanı, X-ray and card access system, “Destination Selection” sistemli 9 adet asansör, %100 üreteç yedekleme ve her 48 m² ofis alanı için 1 araçlık otopark gibi özellikleri ile Quick Tower, Anadolu Yakası’ndaki mükemmel hazır ofis ve kira hizmeti sunan işletmeler içinde yer almıştır.

9. Kamara Offices – Üsküdar

Telefon 0850 532 2009
Adres Murat Reis, Selamet Sk. No:9, 34664 Üsküdar/İstanbul

Altunizade’de köşk yapısını çağdaş iş hayatına yeterli biçimde dönüştürerek sıradışı bir ofis ortamı oluşturmakta olan Kamara Offices, her ekip ebatlarına yeterli hazır ofisler sunmaktadır. Randımanlı ve keyifli toplantılar için son aşama geniş, konforlu ve hijyenik çalışma alanları yardımıyla işinize odaklanmanız fazla basit olacak.

Ulaşım bakımından da avantajlı olan Kamara hazır ofis, Altunizade metrobüs istasyonuna 1 kilometre, Bağlarbaşı (Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye) metro istasyonuna ise 300 metre mesafededir. Üsküdar iskelesine 2 kilometre uzaklıkta yer edinen ofisler, Capitol Alışveriş Merkezi’ne ise bir tek 7 dakikalık adım atma mesafesinde bulunmaktadır.

Kamara, 11 senedir çağdaş çalışma hayatına yeterli hizmetleriyle Google ve Spotify gibi kurumsal firmaların aynı zamanda yüzlerce girişimcinin de tercih etmiş olduğu bir hazır ofis sağlayıcısıdır. Hazır ofis, sanal ofis ve coworking alanlarıyla bütün ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan Kamara, günlük, aylık veya senelik anlaşmalarla ofis kiralama olanağı sağlamaktadır.

10. Ritim Office – Maltepe

Telefon 0542 828 95 42
Adres Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Ritim İstanbul Plaza, B Blok, No: 44 Kat: 1, D:Ofis:231, 34846 Maltepe/İstanbul

Ritim Office, işletmelerin kuvvetli teknik altyapı, çağdaş donanımlar ve lüks mobilyalarla donatılmış hazır ofis arayışlarına Anadolu Yakası’nda yanıt veriyor. Şirketlerin değişik gereksinimlerine hususi çözümler sunan Ritim hazır ofis; kapalı otopark, faks, fiber web ve 7/24 erişim gibi avantajlarıyla rakiplerinden ayrışıyor. 

Ofislerin sanal tur seçeneğiyle evvelinden görülebilmesi, şirketlerin karar verme sürecini de hızlandırıyor. Maltepe’de konumlanan Ritim Office, tam donanımlı ofisleriyle pek çok firmanın ilgisini çekiyor. 

Anadolu Yakası’nın her bölgesine kolay bir şekilde ulaşım olanağı sunan şirket, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığıyla da avantaj sağlıyor. Normal ofislerden daha çok kolaylık sunan Ritim, 7/24 kullanım, posta-kargo hizmeti, kapalı otopark, güvenlik ve yazman hizmetleriyle de öne çıkıyor.

Yukarıda ele alınan hazır ofis sağlayıcılarının geniş çaplı sıralaması, işinizin istikrarlı bir halde büyümesini edinmek için muhteşem yeri bulmanıza destek olabilir. Bütün altyapı gereksinimleri karşılanmış olarak, bu tür iş yerlerini tercih etmek, ofisinizin randımanlı emek vermesi mevzusunda endişelenmek yerine iş başarısını sağlamanın daha eleştiri yönlerine odaklanmanıza destek olabilir.

Editör Yorumu

Geleneksel ofis alanlarının trendi geçmişte kaldı ve artık yerini her tür işletmeyi barındırabilmenin aynı zamanda büyük esneklik elde eden hazır ofisler aldı desek doğru olmayan olmaz.

Hazır ofis kiralamak işlemleri sorunsuz olacak biçimde tasarlanmıştır: bir işletme, belirli bir çalışma alanı için ayda belirlenmiş bir ücret ödeyerek, herhangi bir extra ücret ödemeden bütün ofis alanlarından Tamamıyla yararlanabilir. Bina, operatör tarafınca yönetilir ve bütün ihtiyacınız olan şeyleri karşılar, bakım ve karşılama hizmetlerinden, Wi-Fi ve telekomünikasyona kadar her şeyi sağlar.

Hazır ofisler, çalışma alanına gereksinim duyan işletmeler ve bireyler için tam donanımlı bir çözüm sunuyor. Müşteriler tek bir hazır ofis yada bir katı kiralayabileceği gibi Tamamıyla mobilyalı ve gereksinim duyduğunuz bütün olanaklar sağlanarak hususi bir alan elde edebiliyor. (Şüphesiz bu kulağa hoş geliyor olmalı!)

Anadolu Yakası’nın mükemmel hazır ofisi hangisi?

Anadolu Yakası’nın mükemmel hazır ofis firmalarına gelecek olursak: Kolektif House, Workinton, Smartoffice, Archerson, JUSTWork Campus, JokerOfis, eOfis, Plaza Cubes, Kamara Offices ve Ritim Office
bilhassa 7/24 hizmet, hijyen, donanım, web, otopark, ofis mobilyası ve güler yüzlü çalışanları başta olmak suretiyle kaliteli hazır ofis seçenekleri içinde içeriyor.

Hazır ofis hizmetlerinde neler var?

Hazır ofisler çoğu zaman hepsini kapsayan bir paketin bir parçası olarak çeşit çeşit özellikler sunarlar:

  • Isıtma, klima ve su gibi hizmetler,
  • Parasız yüksek süratli Wi-Fi ile çağdaş IT ve telekomünikasyon ekipmanları,
  • Çağdaş ofis mobilyaları,
  • Değişik boyutlardaki çoklu toplantı odaları,
  • Dinlenme alanları ve mutfaklar,
  • Binaya 24 saat erişim,
  • Parasız ve kafi otopark olanağı,
  • Bir çalışma ekibi, işletmeye hususi bir karşılama ve güvenlik hizmeti,
  • Temizlik, bakım ve genel mülk yönetimi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*