Alişan İle Hayata Gülümse Programı 24 Şubat Cuma TRT 1 İzle.. – Muhabir

Alişan İle Hayata Gülümse Programında alanında bilgili, güvenilir uzmanları, Yeşilçam ve vizyonun birbirinden değişik meşhur, tanınan isimlerini kısacası yurdun her yanından konukları ağırlamaktadır. Alişan İle Hayata Gülümse Programında uzman adlar, sıhhat ile ilgili mühim detayları, ergonomik, sıhhatli ve lezzetti yiyecek tarifleri izleyiciler ile paylaşmaktadır. Alişan İle Hayata Gülümse Programında bununla birlikte Yeşilçam’dan ve sahnelerden birbirinden meşhur adların içten söyleşileri, hatıraları, yaşanmışlıkları ile sohbetler yapılmaktadır. Alişan İle Hayata Gülümse Programı 24 Şubat Cuma TRT 1 İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Alişan İle Hayata Gülümse Programı 24 Şubat Cuma  TRT 1 İzle..

Alişan ile Hayata Gülümse 2. Sürem Tanıtım Fragmanı İzle..

Alişan İle Hayata Gülümse Programı izleyicilerinin dikkatini çekmeye, merak uyandırmaya devam ediyor.. Alişan İle Hayata Gülümse Programında alanında bilgili, güvenilir uzmanları, Yeşilçam ve vizyonun birbirinden değişik meşhur, tanınan isimlerini kısacası yurdun her yanından konukları ağırlamaktadır. Alişan İle Hayata Gülümse Programında uzman adlar, sıhhat ile ilgili mühim detayları, ergonomik, sıhhatli ve lezzetti yiyecek tarifleri izleyiciler ile paylaşmaktadır. Alişan İle Hayata Gülümse Programında bununla birlikte Yeşilçam’dan ve sahnelerden birbirinden meşhur adların içten söyleşileri, hatıraları, yaşanmışlıkları ile sohbetler yapılmaktadır.

Alişan İle Hayata Gülümse Programı 23 Şubat Son Bölüm İzle..

Alişan İle Hayata Gülümse Programı 23 Şubat Son Bölüm İzlemek İçin Tıkla..

Alişan İle Hayata Gülümse Programı 24 Şubat Cuma TRT 1 İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*