Aldırma Gönül

Aldirma gonul

Yaşamış olduğu yer: Bursa
Çağdaş Sorunu: Bekar
Yaşı: 30
Mesleği: Kuaför

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

İsmim Yağmur, buraya niçin geldim diye oldukça merak edeceksiniz biliyorum. Şimdi beyler şu şekilde bir durum var. İnsanların bir çok vakit bir arkadaşa ihtiyacı var değil mi? İşte bu süreci değerlendirmek adına geldim. Dostum olsun, güzel geçinelim, her şeyi paylaşalım isterim. Bu mevzuda yanımda olacak kişiler vardır burada biliyorum.

Yeter ki bana ileti atın gerisi basit. Yaşım 30 ayrıca. Yaşlı değilim abartmayın ya gördükten sonrasında aslına bakarsanız anlayacaksınız. Genç ve bakımlı bir kız şeklinde dolanıyorum. Taliplerim oldukça oldu bilesiniz. Ben evliliğe karşı değilim fakat an itibariyle bu şekilde bir düşüncem olmadığını da söylemek isterim. Hele bir {arkadaş} edinelim de sonrasına bakarız kafasındayım kısaca.

Birazcık kafa dağıtmak benim de hakkım. Genel anlamda yalnızlıktan sıkılmazdım fakat yaş ilerledi diye mi bilmiyorum bana koyuyor bu durum. Beklentilerim büyük değil ek olarak. Yalnız insan olsun, yalnız bırakmasın, ilgi göstersin kafi. Her şey düzelir aramızda problem yaşansa bile gelir geçer bunlar kafanızı takmayın. Birazcık sabırsızım bir tek onu da hoş görün olur mu? Görüşürüz o vakit iyi günler.