Aldatmak 21. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle.. – Muhabir

Aldatmak 21. Bölüm  Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..  ATV’de  ilk bölümüyle ekranlara gelen ve fazla sevilen ‘Aldatmak’ isimli  dizi Her hafta Perşembe günleri 20.00’da ATV ekranlarında İzleyicileri ile buluşuyor!  Aldatmak Dizisi bugün 9 Mart Perşembe 20.00’da 21. kısmı ile seyircileri ile buluşacak.. Başrolünde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi pek çok isim bulunan dizinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla büyük izleyici kitlesine ulaştı. Merakla beklenen ‘Aldatmak’ dizisinde bugün 21. bölümde neler olacak? Dizinin 21. bölüm fragmanı izle! Aldatmak 21. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Aldatmak 21. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..

Aldatmak 21. Bölüm 1.  Fragman İzle..

https://www.youtube.com/watch?v=aQdo5quiXm8

Aldatmak Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlanır Yayınlanmaz Sitemizde yayınlanacaktır.

Aldatmak Dizisi 20. Bölüm Son Bölümde Ne oldu? Aldatmak 20. Bölüm İzlemek için Tıkla..

ATV ekranlarında 2 Mart Perşembe günü gösterilen Aldatmak Dizisi son bölümde neler yaşandı? Aldatmak 20. bölüm son bölüm ekrana geldi. Aldatmak 19. Bölüm İzlemek için Tıkla..

https://www.youtube.com/watch?v=gcB7lgdrFmI

Aldatmak Dizisi Mevzusu Nedir?

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek fazla birlikteliği yıkımdan kurtarmış, pek çok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini elde etmiş, devamlı adaletin yanında olmuş dürüst ve ilkeli bir hanımdır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir yaşam yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve refah içerisinde geçeceğini sanmaktadır. Bigün Güzide’nin tesadüf olarak çekmiş olduğu bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya adım atar.

Aldatmak Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Aldatmak Dizisinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Hususi gibi pek çok başarı göstermiş oyuncu yer verilmiştir.

Aldatmak 21. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle.. Son Bölüm Fragmanı İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*