Akrep Erkeği Boğa Kadını Cinsellik Uyumu | Cinsel Sohbet

Bugün size akrep erkeği boğa bayanı cinsellik uyumu ile ilgili sizleri heyecanlandırıcı bilgiler vereceğiz. Kahvenizi hazırlayıp gelin ve arkanıza yaslanın. Bir nefeste heyecanla okuyabileceğiniz yazımıza başlıyoruz.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Şayet bir Boğa kadınıysanız, {muhtemelen} istikrar ve bağlılık sunabilecek bir partner arıyorsunuzdur. Güvenilir, güven edilebilir ve finansal anlamda iyi olan birini istiyorsunuz. Öte taraftan, bir Akrep erkeğiyseniz, sizinle beraber risk almak isteyen maceracı bir sevgili arıyor olabilirsiniz. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceği bu etkilere bağlıdır:

Akrep Erkeği Boğa Bayanı Uyumluluğu

akrep erkeği boğa bayanı cinsellik uyumu nasıl

Akrep burcu erkeği Boğa burcu bayanı aşk uyumu mükemmeldir, fakat birbirlerinin gereksinimlerini karşılamak için rutinlerini ayarlamaları zor olabilir.

Akrep erkeği kendi alanına ve mahremiyetine gereksinim duyarken, Boğa bayanı öteki insanlarla beraber olmayı sever ve çevresinde onu koşulsuz seven birinin olmasından hoşlanır.

Akrep burcu erkeği partnerinin kendisini yeterli kadar takdir etmediğini düşünebilirken, Boğa burcu erkeği iş yerinde gün boyu başkalarıyla beraber olduktan sonrasında zihinsel olarak kendini tekrardan şarj etmek için devamlı yalnızlığa ve sessizliğe gereksinim duyduğundan sevgilisi tarafınca dikkatsizlik edildiğini hissedebilir.

Akrep Erkeği Boğa Bayanı Aşk Uyumluluğu

akrep erkeği boğa bayanı uyumu

Akrep erkeği fazla sahiplenici olabilen tutkulu ve kümülatif bir aşıktır. İlişkilerinin kontrolünü elinde tutmayı sever ve çoğu zaman etrafındaki her şeyden görevli olmaya gereksinim duyar. Boğa bayanı da fazla tutkulu ve yoğundur fakat cinsellikten fazla duygusal olma eğilimindedir. Bu da Akrep’in yoğunluğunu dengelemeye destek olacaktır. Yatakta itaatkâr olmakla ilgili bir problemi yoktur bundan dolayı partnerini mutlu etmekten kendisi kadar zevk alır!

Akrep Erkeği Boğa Bayanı Cinsel Uyumluluk

akrep erkeği boğa bayanı cinsellik uyumu

Akrep burcu erkeği ve Boğa burcu bayanı cinsel açıdan uyumludur. Akrep erkeği tutkulu ve gösterişli, Boğa bayanı ise duygusal ve şefkatlidir. Bu kombinasyon son derece kuvvetli olabilir, bundan dolayı her iki burç da partnerlerinin yataktaki performansından mutlu duymak için harcamaları gerekmekte olan fazla çok enerjiye sahiptir.

Akrep erkeği {muhtemelen} partnerinin ona işittiği tutkudan etkilenecektir. Ek olarak partnerinin sekse yavaş yaklaşımından da hoşlanacaktır bundan dolayı bu ona yeni bir şeye geçmeden öncesinde (birden çok orgazm içerebilir) her anın tadını çıkarması için süre verir. Öte taraftan, Boğa bayanı sevgilisinin beraber olduklarında ne kadar dikkatlice bulunduğunu takdir edecektir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyecektir bundan dolayı her şeyin doğru yapılmasını ister!

Çıkarımlarımız;

akrep erkeği boğa bayanı cinsellik uyumu iyi mi

Akrep erkekleri fazla tutkulu ve şefkatlidir, fakat kıskanç olma eğilimleri de vardır. Partnerleri söz mevzusu olduğu zaman fazla sahiplenici olabilirler ve onlar hakkında her şeyi bilmeye gereksinim duyarlar. Bu, nasıl baktığınıza bağlı olarak iyi yada kötü olabilir. Daima yanınızda olacak ve duygularınızı koruyacak birini seviyorsanız, bu katiyen iyi bir şeydir!

Fakat, ilişkinizde boşluk arıyorsanız, bu en iyisi olmayabilir bundan dolayı Akrepler yapışkan olmayı ve partnerlerinin yaşamının her yönü üstünde denetim sahibi olmayı severler (istemeseler dahi). Boğa hanımefendileri kimsenin onlara ne yapmaları icap ettiğini söylemesini istemezler; bu sebepten şayet erkek onun hayatına fazla çok dahil olmaya çalışırsa, bayan onun tarafınca boğulduğunu hissetmeye başlayabilir ve bu da iyi sonuçlanmayacaktır!

Netice olarak;

Özetle, Akrep Erkeği Boğa Bayanı Uyumluluğu iyi bir eşleşmedir. Pek fazla ortak noktaları vardır ve sorunlarında birbirlerine hakikaten destek olabilirler. İlişkilerini yürütmek için beraber fazla çalışacaklar bundan dolayı ikisi de birbirlerini fazla önemsiyorlar!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*