Afyon Bayan ve Kız Telefon Numaraları

Afyon'da Yaşayan Evlenmek İsteyen Dul ve Güzel Bayanlar

Afyon Erkek Arayan Bayanların Cep Telefon Numaraları bu Bölümden Ulaşabilirsiniz.! Afyon jigolo Arayan Zengin Ve Olgun Yaşlı Bayanların Telefon Numaraları Ve 2022 Jigolo İş ilanları, Bekar ve Dul Bayan arkadaş telefon numaraları Afyon, Erkek Arkadaş Ve Sevgili Arayan Bayan Cep Numaraları, Zengin Bayanların Telefon Numaraları, Erkek Arayan Türbanlı Dul Bayan Numaraları Bulabilirsiniz.! Sitemize Hoşgeldiniz.!! SesliHarita.Com Tamamen Ücretsizdir. Üyelik Gerektirmez.

Afyon’da Yaşıyorum Dulum Türbanlıyım ve Zengin Koca Arıyorum

Herkese Merhaba İsmim Zeliha. Afyon’da yaşıyorum. 35 yaşında dul ve kapalı bir kadınım. Buralarda yalnızlık gerçekten çok zor. Belki büyük şehirde olsaydım kendi kendimi çekip çevirirdim ancak küçük yerde olduğunuz zaman buradaki kadınlar sizi dul olduğunuz için kendilerine rakip görüp düşman ilan ediyorlar. Bende artık buna bir son vermek için Afyon ve çevresinde kendime zengin bir koca arayıp bu hayattan kurtulmaya karar verdim.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ bu ilçelerin hangisinde olduğu önemli değil. Yeter ki beni sahipsiz bırakmasın sevip saygı göstersin. Bense eşim olacak kişiyi el üstünde tutarım her zaman başımın üstünde yeri olur. Uyandığı zaman kahvaltısı hazır bir masaya oturur. Ellerini yıkadığı zaman elimde havluyla eşimin gelmesini beklerim. Eşime hizmet etmeği sevdiğim için bir dediğini iki etmem temizlikse temizlik yemekse yemek yaparım. Yeter ki bana aynı incelikte davransın.

Ben hümanist kişiliğe sahip bir kadın olduğum için küstüğüm zaman bile gönlümü alması uzun sürmez. Bana söyleyeceği tek bir tatlı sözle gönlümü kazanabilir. Kin tutmayı sevmiyorum çünkü insanlar konuşa konuşa anlaşır. Bu durumda küs kalmak neyi çözebilir ki ? Ve zaten hayat küs kalmaya değecek kadar uzun değil. Benim eski evliliğim işimin vefatı dolayısı ile sonlandı. Ben eşimden razıydım Allah’ta ondan razı olsun. Efendi, saygılı, iyi niyetli bir beydi. Benim gözümün içine bakardı. Severek evlendiğimiz için benim elime diken batsa onun canı yanardı. Şu da bir gerçek ki bende eşime aynı şekilde sevgi ve sadakatle bağlıydım. Onun ayağına taş değmesin isterdim. Eline kıymık batmasın isterdim. Fakat kader bizi çok erken birbirimizden ayırdı.

Ben şimdi onun yokluğunda biliyorum ki eğer hayatta olsaydı benim üzülmemi ve yalnız kalmamı istemezdi. Çünkü bende onun yalnız kalmasını istemezdim. Görüyorsunuz ya hayat zaten yeterince kısa ve yalnızlık Allah’a mahsus bir durum olduğu için boşu boşuna tek kalmasını, bir ömür boyu yas tutmasını kesinlikle istemezdim.

Bu sebeple ben yeniden birini sevmek istiyorum. Ben çok zorluk çektim çok fakirlik gördüm. Bu saatten sonra aynı zorlukları yaşamak istemiyorum. Eşimin düzgün bir işi ve getirisi olmalı. Gece aç karnına uyumak istemiyorum. Ve ben gördüm ki para da mutluluğun bir parçası. Rahat ve mutlu bir hayatımızın olması için bir evi ve işi olması şart.

Afyon'da Yaşayan Evlenmek İsteyen Dul ve Güzel Bayanlar
Afyon’da Yaşayan Evlenmek İsteyen Dul ve Güzel Bayanlar

İsim : Zeliha

Yaş : 35

Boy : 172

Kilo : 68

Sigara : Yok

Alkol : Yok

Yaşadığı Yer : Afyon

Afyon Erkek Arayan Dul ve Türbanlı Bayanlar İlişkilerinden Ne Bekliyor?

Afyon’daki kadınlarda tabii ki diğer bütün kadınlar gibi mutluluk istiyorlar. Her kadın ilişki de aşk ve sadakat arar. Bu iki güzel şey ilişkiyi mutlu bir evliliğe taşır. Fakat dul kadınların erkeklerden beklentileri biraz mantık evliliği yönünde olma eğiliminde olduğu için erkeklerin maddi durumlarının iyi veya kötü olması onları burada ön plana taşıyabilir veya arka plana atabilir.  Ama her kadın özünde sevilmek ister. Evet biliyoruz ki maddiyat her ne kadar hayatın vazgeçilmez bir gerçeği olsa da bir evliliği sürdürmek için yeterli değildir.

İnternet sitemizde bulunan dul bayanlar tamamen mutluluğu aradıkları için farklı kriterlere sahip insanlardır. Her kriter onları mutlu etmeye yaklaştıran farklı özelliklerini gösterdiği için bu sayede insanları daha yakından tanıyabilme şansına sahip oluyorsunuz. Bu sayede beğenip evlendiğiniz insanlarla kuracağınız iletişimin temellerini bu kriterleri öğrenerek atmış olacak; aynı zamanda istek ve beklentilerine saygı duyduğunuz taktirde sağlıklı bir iletişim kurma şansına sahip bireyler olacaksınız.

Afyon’da Erkek Arayan Suriyeli Dul Kadınlar ile Tanışma

Sitemize bir çok yöreden olduğu gibi Afyon ilimizden de yoğun katılım talepleri alıyoruz. Bu illerimiz içinde Suriyeli dul bayanların yoğun şekilde katılım sağladıklarını görüyoruz. Afyon’da kendilerine zengin eş arayan Suriyeli dostlarımızı bu platform altında toplayarak sizinle buluşturuyoruz. Eğer ki sizler de yakışıklı ve maddi durumu iyi beylerseniz önce tanışıp daha sonra evlenmek için onlarla ilanları altında iletişime geçebilirsiniz.

İlk iletişiminiz olumlu olduğu taktirde anlaştığınızı düşünüyorsanız kendileriyle Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya hesaplarından ulaşarak konuşmanızı ilerletebilirsiniz. Tabii bunu ancak karşınızdaki kişi size onu takip edebilmeniz için kullanıcı adını söylemesiyle mümkün kılabilirsiniz.

Tabii ki kendinizi Afyon’da yaşamak zorunda mıyım? Gibi düşüncelerle sınırlayıp içinizi karartmayın. İyi niyetinizle dostlarımızla yakınlık kurduğunuz taktirde zaten olumlu yanıt alırsanız daha sonra nerede yaşayacağınıza birlikte karar verebilirsin. Her zaman söylediğimiz gibi eğer ki kaderde varsa olur. Siz yeter ki ilk adımınızı atın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*