Adım Farah 1. Bölüm 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fox TV İzle.. – Muhabir

Adım Farah 1. Bölüm 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fox TV İzle.. Adım Farah 1. Bölüm 1 Mart Yeni Bölüm İzle.. Fox TV’nin Yeni Sezon bölümleriyle gösterilen Adım Farah adlı dizi Her Hafta Çarşamba günleri 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyenleri ile buluşmaktadır. Adım Farah yeni sezonda fazla  dört gözle beklenen diziler içinde yer almıştır. Adım Farah Dizisi  Oyuncuları Kimdir? Adım Farah dizisinde yeni bölümde izleyenleri ne bekliyor? Dizide neler yaşandı? Heyecanla beklenen Adım Farah dizisinin 1. kısmı Bugün 1 Mart Çarşamba günü 20.00’da Fox TV’ de izleyenleri ile bir araya gelecek. Adım Farah 1. Bölüm 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fox TV İzle..

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Adım Farah 1. Bölüm 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fox TV İzle..

Adım Farah 1. Bölüm Fragmanı İzle..

Adım Farah 1. Bölüm 2. Fragmanı İzle..

Adım Farah 1. Bölüm 3. Fragmanı İzle..

Adım Farah Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli

Adım Farah Dizisinin Mevzusu Nedir?

Farah (Demet Özdemir), 28 yaşında İranlı bir hanımdır. 6 yıl evvel İran’dan Fransa’ya kaçarken İstanbul’da durmak mecburiyetinde kalır bu sebeple gebe olduğunu öğrenmiştir. Kaçak olarak burada yaşamaya başlar. Hem de, oğlu Kerimşah’ (Rastin Pakhanad)’ın ender rastlanan bir hastalığı vardır. Bağışıklık sistemi doğuştan fazla zayıf olduğundan, Kerimşah hastalıklara açıktır. Bu sebepten steril bir ortamda yaşamak zorundadır. Tıp eğitimi almış olmasına rağmen, Farah kaçak olarak İstanbul’da temizlikçi olarak çalışmaktadır. Farah’ın dünyadaki gayesi oğlu Kerimşah’ın sağlığına kavuşması ve normal çocuklar gibi bir yaşamı olabilmesidir. Bir an evvel para biriktirip oğlunun tedavisini tamamlayıp yine Fransa’ya gidecektir.

Fakat Farah’ın dünyası bir gecede alt üst olur. Temizliğe gittiği bir mekânda mafyanın işlediği bir adam öldürmeye şahit olur ve Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile tanışır. Farah, canı pahasına vaka yerini hiçbir iz bırakmadan temizler. Fakat cinayetin görgü tanığı olduğu için mafya öldürülmesini ister ve bu vazife Tahir’e verilir. Tahir, mafya liderinin yanında büyümüş, kimsesiz, yalnız bir adamdır. Ölen kişinin polis olduğu ortaya çıkınca Farah için işler daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Bir taraftan da polis Mehmet (Fırat Tanış) tarafınca sıkıştırılmaktadır.

Tahir ve Farah bu hayatta kalma çıkmazında önüne geçemedikleri duygularıyla da sınanacaklardır.

Adım Farah 1. Bölüm 1 Mart Çarşamba Yeni Bölüm Fox TV İzle..

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*