Adana’da Ciddi İlişki Arayan Bayanlar

Adana'da Köylü güzeli Emine Evlenilecek Erkek arıyor
Adana'da Köylü güzeli Emine Evlenilecek Erkek arıyor

Adana’da Ciddi İlişki Arıyorum

Merhabalar ben Adana’dan Emine. 23 yaşındayım evlenip yerimi yurdumu bilmek istiyorum. Ailem benim üzerimde çok fazla baskı kuruyor ve ben bu durumdan çok bunalmış durumdayım. Beni istemediğim birisi ile evlendirmek istiyorlar para karşılığı satacaklar beni. Beni bir eşya gibi satmak istiyorlar ama ben buna razı gelecek birisi değilim.

Ben aşka inanan genç bir kızım. Sevmek, sevilmek istiyorum. Mutlu olmak herkesin olduğu kadar benim de hakkım. Hayata benim gibi bakan birisini arıyorum. Beni anlasın, değer versin, korusun kollasın gerekirse alsın kaçırsın beni buradan götürsün evinin hanımı olurum. Yeter ki onu sevmeme izin versin.

♥ Selam İsmim Aysel , 26 Yaşındayım Sohbet etmek istiyorum Arayın Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Adana’da Evlenilecek Ciddi Bayan

Bu ilanı gizli saklı bir şekilde yazıyorum ağabeyim ve babamın zulümleri yüzünden burada mutsuz bir hayat sürüyorum. Gönlüme layık birisini bile gizli gizli aramak zorundayım. Adana’da yaşıyor olması şart değil beni çeksin alsın yeter ki biner otobüse kaçıp yanına gelirim. Bana ailem gibi olan değil sevip kollayacak adam lazım. Ben ablamların kaderini yaşamak istemiyorum. Köyün en güzel ve alımlı kızı ben olduğum için parası olan kendine adam diyen yaşlı yaşlı adamlar bana sahip olmak için sıraya girmiş durumdalar. Ben ise buradan kaçmak sevdiğim adama yar olmak için gün sayıyorum aşkı arıyorum. Daha önce böyle bir site sayesinde köyden evlenip giden Zeliha abladan fikir aldım. O anlattı bana şimdi 3 yaşında bir evladı var. Allah bağışlasın 5 yıldır evli ve çok mutlular bende böyle bir yuvayı burası sayesinde kurabileceğimi düşünüyorum.

Büyük şehre gidip orada daha mutlu olabiliriz. Eşim olacak kişinin işi olması benim için yeterli. Maddi olarak bir beklentim yok. Sevgiye ihtiyacım var yaralarımı sarsın kol kanat olsun annelik duygusunu bana tattırsın duygularımla oynayıp bana şiddet uygulamasın benim eşim olacak kişiden tek beklentim budur.

Adanalı Bir Güzelin Evlilikten Beklentisi

Gelecekten beklentim hayata bakış açım nedir diye soracak olursanız eğer şöyle söyleyebilirim ki : Gelecekten beklediğim şey mutlu bir yuva güne gülerek kahkahalarla başlamak, hazırlayacağım güzel pazar kahvaltılarında önce gidip çocuklarımı öperek koklayarak uyandırıp sofraya getirip daha sonra kocamı uyandırıp ailecek beraber kahvaltımızı yapalım Allah ne verdiyse yiyelim. Hayattan beklediğim bu aslında mutlu kahvaltılar güne gülerek başlamak. Çocuklarımı okutup eğitip onları kadınlara şiddet uygulayan zorbalık yapan birisi olarak değil. Tam tersi kadınlara çiçek gibi davranan onları solmasınlar diye koparmayan çocuklar yetiştirmek istiyorum. Benim dünya görüşüm mutluluk üzerine kurulu. Birbirimizi anlayalım sevelim geleceğe daha mutlu gülen nesiller bırakalım.

Söylediğim gibi eşimden fazla farklı şeyler beklemiyorum. Ama tabi kendisine bakan bir bey olursa da neden olmasın ki ? Tamam her şey dış güzellikten ibaret değil elbette bunu kabul ediyorum ki benim de böyle bir talebim yok beni seviyor olması elbette benim için yeterli ama en azından diş bakımına önem göstermiş olursa daha iyi olur. Sağlık ağızda başlar bilirsiniz. Ben fotoğrafımı da gördüğünüz gibi güzel alımlı bir kadınım eşime kendimi tam anlamıyla adamayı düşünüyorum beyim ne derse o olur. Sadece beyimden dişlerine bakmasını ve beni sevmesini istiyorum. Bıyıklı erkekleri beğeniyorum bana çok çekici geliyor. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı baskıcı bir aileden geliyorum. Ne görürsem ailemden, kocamdan göreceğim. O yüzden tabi insan bir kere evleniyor birazcık bir şeyler görmek istediği şeyler olsun istiyor.

Arkadaşlar umarım beni yanlış anlamıyorsunuzdur. Ben sadece mutluluğun peşinde koşmak isteyen bir garip Emine’yim. Herkes gibi benim de mutlu olmak, sevdiğim kişiyi bulmak ve ona kavuşmanın hakkım olduğunu düşünüyorum. Eminim ki sizlerde bu konuda benim gibi düşünüp hissediyorsunuzdur. Yoksa burada ne işiniz olurdu haklısınız. Kitap okumayı seviyorum kendimi geliştirmeği istiyorum umarım eşim olacak kişi de bu konuda benden desteğini esirgemez. Çünkü biz ne kadar okursak yavrularımıza da o kadar anlatma, öğretme ve örnek olabilme şansımız artar.

İlk önce buradan bana mesaj atabilirsiniz. Daha sonra sosyal medya ve direk mesaj ile ulaşmak işin whatsapptan konuşmaya devam edebiliriz. Yeter ki iyi ve temiz niyetiniz ile yazın. Güven benim için çok önemlidir. Aradığım o güven sağlandıktan sonra eş adayıma kalbimin kapılarını açarım. Sonra zaten mutlu bir hayat onu bekliyor olacak bunu garanti verebilirim. Daha önce de söylediğim gibi “sevgi saygı” bunlar sağlandıktan sonra her şey yolunda ve güzel gider ben inanıyorum.

Kendimi tanıtmayı ve kriterlerimi anlatmayı ufak ufak sonlandırırken bize bu imkanı sağlayan, bu güvenli ortamda güvenilir eş adaylarını bulamamızı sağlayan aracı olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de beni yönlendiren Zeliha abla şimdiden çok sağol sen olmasaydın ben böyle bir yola adım atamazdım. Mutluluğa ulaşmak adına attığım bu ilk adımlarda yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.

Ve sevgili eş adayım seninle burada tanışacağımıza o kadar çok inanıyorum ki yazımı bitiremiyorum sana kendimi daha fazla anlatmak istiyorum. Anlatmalara yazmalara doyamıyorum. İyi ve sadık bir eş olacağıma söz veriyorum yeter ki sev.

Adana'da Köylü güzeli Emine Evlenilecek Erkek arıyor
Adana’da Köylü güzeli Emine Evlenilecek Erkek arıyor

Adı : Emine

Yaş : 23

Kilo : 52

Boy : 1.62

Sigara : Yok

Alkol : Yok

Aradığı : Evlilik

Yaşadığı Yer : Adana

 


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*